Обработано Добрий день, любі друзі!

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

fl1msy

Игрок
Игрок
Так в мене таке питання мені сказали, що мені не можна спілкуватися/говорити/балакати на своїй рідній мові мені це сказал наборний адміністратор під іменнем Akiroshima (STEAM_0:0:142467324) це правда я просто не побачив, що не можна це робити це все було на FusionRP #2 чекаю з нетерпінням я думаю ви швидко мені відповісте дякую на перед.

Добрий вечір шановний гравець хочу вам повідомити що основною мовою знайшов проекту є російський і багато гравців можуть Чи не знати перекладу фраз з вашого рідної мови, вас ні в якому разі ніхто Чи не ущемляє в правах або можливості, але на жаль ми не можемо дозволити вам вести рп процеси на інших мовах крім російської так як знову ж таки повторюся гравці можуть його не знати і не так сприйняти ваш рп процес, або зовсім його не зрозуміти. Так що переконливо прошу вас або користуватися русскоім мовою на нашому проекті, або використовувати перекладач і намагатися їм синхронізувати рп процес.

Если я допустил ошибки, используя ваш язык, заранее прошу прощения так как пользовался переводчиком.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Назад
Верх